GERALDS

Buitenhuisinrichting 


Geralds is gespecialiseerd in de studie en het ontwerpen van buitenomgevingen. Wij bieden een breed scala aan buitenhuisinrichtings diensten aan. Gaande van het tekenen van uw project tot het onderhouden van uw tuin. De bestrating en de aanleg van uw terras, oprit en pad. De aanleg van uw zwemvijver of zwembad. De aanleg van uw gazon. De verlichting van uw tuin. Het plaatsen van afsluitingen en automatische schuifpoorten. Alsook alle grond-, fundering- en rioleringswerken.

Uw buitenomgeving is in grote mate het verlengde van uw interieur. Dit is vaak vergeten, maar bij de inrichting van uw tuin moet men hier zorgvuldig mee rekening houden. Winter of zomer, kan de buitenomgeving een integraal onderdeel worden van je beleving binnenhuis. De keuze van de beplantingen en hun plaats in de tuin spelen hier een belangrijke rol bij. Ook al ligt de aanleg van het terras en de oprit meestal voor de hand, kan een verkeerde plaatsing of dimensionering snel een minder harmonieus resultaat als gevolg hebben.

Geralds beschikt over een creatief team dat met passie op zoek gaat naar ideën om uw tuin te verfraaien. Laat u verrassen door de oplossingen die wij voorstellen om een unieke inrichting van uw tuin te creëren.

Neem vandaag nog contact voor een vrijblijvend bezoek van Roland of Benjamin.
Tot binnenkort in jouw tuin.


Geralds buitenhuisrinchting is gelegen in Grimbergen ten noorden van Brussel sinds 1970.
Wij realiseren jouw tuinaanleg in Merchtem, Wemmel, Zaventem, Meise, Londerzeel, Vilvoorde, Overijse, Kraainem, Tervuren, Kortenberg. Brussel en omgeving.