Tuinontwerp

 

 

U kunt uw eigen tuinplan bij ons aanbrengen, maar indien u nog geen duidelijk beeld heeft van hoe uw project eruit moet zien, helpen we u graag bij het ontwerpen van uw tuin. Wij doen dit in huis of in samenwerking met gerenommeerde tuinarchitecten.

 

Een goed plan helpt om het project te visualiseren en sluit uitvoeringsfouten uit, zodat u precies weet hoe uw tuin eruit gaat zien. Bij grotere projecten is een plan noodzakelijk. U kan steunen op de kennis en ervaring van een tuin en landschapsarchitect om een buitenomgeving te creëeren waar u zich stralend zal voelen.  Een tuin waar vrienden en familie de mooiste momenten zullen beleven. Laat u verassen door merkwaardige materiaal en planten keuzes die wij voorstellen. Respect en harmonie met de omgeving staan centraal.

Ons ontwerpproces
Bij de kennismaking worden de mogelijkheden voorgesteld. Indien er geopteerd wordt om een ontwerp uit te voeren, wordt dan eerst het voorontwerp besproken. Hier praten we met onze klanten om hun projecteisen en wensen te bepalen. Daarna beginnen we met ruwe schetsen die het concept van ons ontwerp illustreren. Na het voorontwerp – en mits goedkeuring van de klant – wachten ons nog allerlei details. Binnen het uitvoeringsdossier verfijnen we het ontwerp en zetten we dit om in digitaal. Beslissingen over materialen en geschikte plantensoorten worden genomen binnen deze fase van het ontwerpproces. Binnen deze twee fases hebben we het meeste feedback van onze klanten nodig. Communicatie is alles. Als het ontwerpvoorstel – binnen het budget – eenmaal is goedgekeurd en afgerond, gaan we er dieper op in en starten we met de voorbereidingen om het ontwerp tot leven te brengen...

Hier komt tekst en uitleg

Iedereen heeft baat bij prachtige buitenomgevingen. Als gemeenschap groeien wij collectief. Minder stress, meer energie... Welzijnsgevoelen, betere gezondheid en zelfs fierheid is een emotie die ermee gepaard mag gaan. Recente studies hebben vertoond dat studenten het ook beter doen in mooi ontworpen groene omgevingen.