Wegeniswerken, opritten en terrassen

Geralds heeft over de jaren heen de technische expertise en  nodige ervaring opgedaan om u zelfzeker vrijwel alle mogelijke vloerconstructies die buitenshuis worden toepgepast  aan te kunnen bieden.

Betonvloeren

·Gepolierde betonvloeren zijn de perfecte aanvulling voor moderne woningen. Vers gegoten beton wordt machinaal gevlinderd om zo een sterk verdicht en glad oppervlak te bekomen. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren door het toevoegen van pigmenten.

·Uitgewassen beton is door zijn ruwheid erg slipvast, en dus perfect voor steile opritten. Uitgewassen beton wordt bekomen door de toplaag te verwijderen alvorens het beton volledig verhard. Alle mogelijke grindsoorten en kalibers kunnen in het beton verwerkt worden een geven dus een brede waaier aan afwerkingsresultaten.

·Prefab betonklinkers en tegels in alle kleuren en formaten.

·Waterdoorlatende verhardingen, grindtegels, waterpasserende en waterdoolatende betonklinkers, grastegels.

Goed om te weten: Voor elk project voeren we een studie uit om de juiste plaatdikte, het gebruik van wapening en de ligging van de krimpvoegen te bepalen.

Kasseien

Dankzij het enorme aanbod aan gesteentes en formaten passen kasseien zowel bij oudere gebouwen als bij nieuwbouw. Belgische herbruik kasseien zijn vlot verkrijgbaar in alle formaten en gesteentes, maar u kunt ook kiezen voor nieuwe kasseien zoals Indische kandla, Vietnamese basalt, Portugese graniet en meer.

Keramische en natuursteen tegels

Een enorm aanbod aan keramische tegels…

Belangrijk is de opbouw van de fundering. Met of zonder afkoppelingsvliezen. Uitzettingsvoegen. De keuze van de lijm.

Vele technische details moeten gerespecteerd worden om tot een duurzaam resultaat te komen.

Asfalt

Asfalt wordt vervaardigd door bitume te verhitten en deze met steengranulaat te vermengen. Aslfalt wordt meestal in 1 of 2 lagen aangelegd op een goed verdichte fundering. Afhankelijk van het voorziene verkeer, wordt de fundering en asfaltlaag berekent. 

Steentapijt

Steentapijt is een vloer dat wordt bekomen door riviergrind te vermengen met epoxy hars. Steentapijt is verkrijgbaar in verschillende diktes en structuren: hiermee bepaalt u het uitzicht van de vloer. Door de grote keuze in kleuren is steentapijt toepasbaar in hedendaagse projecten.

Kunststof grindtegels

Door gebruik te maken van kunststof grindtegels kunnen alle soorten grind gebruikt worden om een effen en stabiel oppervlak te bekomen. Aangezien dat er heelwat soorten grind op de markt zijn, kan hier creeatief een strakke maar toch natuurlijke look bekomen worden. Een groot voordeel van dit vloertype is dat het waterdoorlatend is. 

Keerwanden en palissades

Het opvangen van hoogteverschillen in de tuin kan creatief gedaan worden met oplossingen in prefab beton, natuursteen, hout, cortenstaan en gegoten beton. Aangezien deze elementen verticaal geplaatst worden, is de keuze van het materiaal heel belangrijk om de estetische kwaliteit van het project te ondersteunen.